Horeca Expo 2014 (07-10/02/2014)

Αμέσως μετά την αποστολή στο Βερολίνο, η Ένωση συμμετείχε στη HORECA 2014. Η έκθεση έλαβε χώρα στην Αθήνα, από τις 7 έως τις 10 Φεβρουαρίου 2014. Στη φετινή διοργάνωση συμμετείχαν 525 εκθέτες, ενώ οι επισκέπτες ξεπέρασαν τις 100.000. Με τη συμμετοχή τους στη HORECA 2014, οι εκπρόσωποι των φορέων της Ένωσης πραγματοποίησαν πολυάριθμες εμπορικές επαφές με ενδιαφερόμενους εμπορικούς επισκέπτες. Φάνηκε ότι το σπαράγγι παύει να αποτελεί αποκλειστικά είδος υψηλής γαστρονομίας στην Ελλάδα και πλέον πολλές επιχειρήσεις και διανομείς επιθυμούν να το εντάξουν στα βασικά τους προϊόντα. Κατά συνέπεια, υπήρξε έντονο ενδιαφέρον για ανάπτυξη επαγγελματικών συνεργασιών, γεγονός που ευχαρίστησε ιδιαίτερα τους παραγωγούς.
Η συμμετοχή της Ένωσης των παραγωγών σπαραγγιού στις παραπάνω εκθέσεις, συνοδεύτηκε από τη διοργάνωση event γευσιγνωσίας με live cooking show στα περίπτερα της Ένωσης.


Το συντονισμό και την οργάνωση της αποστολής των εκπροσώπων της Ένωσης παραγωγών σπαραγγιού στην Αθήνα, ανέλαβε η εταιρεία NOVACERT, η οποία αποτελεί τον εκτελεστικό οργανισμό του προγράμματος

Πλούσιο φωτογραφικό υλικό έχει αναρτηθεί στο Photobucket και στο Facebook (κάντε κλικ σε ένα από τα παραπάνω)